Team Hendriks Incasso

Bij Hendriks Incasso geloven wij in eigen kracht. Wij leiden onze eigen mensen op, om ze door te laten groeien tot volwaardige specialisten op het eigen vakgebied. Het grootste gedeelte hiervan gebeurt binnen Hendriks Incasso zelf. Ondertussen telt Hendriks Incasso meer dan 25 specialisten die de motor van ons bedrijf vormen.
Van elkaar leren
Geen dossier is hetzelfde en elk gesprek is anders. Daarom kunnen de werknemers veel van elkaar leren door naar elkaar te luisteren en met elkaar te sparren. Dit doen wij dan ook erg vaak. Alles om onze diensten en personeel nog verder te professionaliseren en zo het hoogste resultaat voor onze klanten te behalen. Met regelmaat vinden er dan ook trainingsdagen en/of -avonden plaats waarin een interne of externe specialist een presentatie houdt. Hieruit vloeien kritische vragen waarmee wij elkaar alleen maar weer beter maken.

Aantal werknemers

25+


Gemotiveerd voor goed resultaat
Bij Hendriks Incasso zien wij elke dag als een uitdaging. Dag op dag strijden wij voor onze klanten om de beste resultaten te behalen. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dagelijks worden resultaten bekeken en geanalyseerd om conclusies te kunnen trekken waar wij verder mee kunnen ontwikkelen. Was het een goede dag? Waar is dat door gekomen en hoe kunnen wij dat nog verder uitbreiden? Was het een slechte dag? Hoe is dat gekomen en hoe kunnen wij dat in het vervolg voorkomen? Met zijn allen denken wij na over oplossingen om het resultaat alsmaar verder te verhogen.

InQar Direct

Wij hebben al een aantal jaren bij meerdere incassobureaus / deurwaarderkantoren verschillende dossiers uitstaan. deze dossiers hebben geen tot zeer weinig bevredigende resultaten. Na het telefoontje van Hendriks Incasso te hebben gekregen met de melding dat Hendriks toch echt anders de zaken oppakt en afhandelt heb ik met zeer veel scepsis de afspraak bij gebrek… Read more “InQar Direct”

Marwin Venema

Diks Autoverhuur

Jong, gedreven en vastberaden resultaat te behalen. Toen ik hoorde dat jullie soms tegen het randje aan schuren (getuige YouTube en diverse artikelen op internet) was ik eigenlijk al om! De resultaten zijn tot op heden boven verwachting en het contact buitengewoon prettig.

Elger van Dijk

Dayseaday

Weer een dossier volledig betaald…klasse !

Marten Schraal

Wacker Neuson BV

De afgelopen maanden heeft Hendriks Incasso diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Hendriks Incasso binnen een week wél resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

Marcel Stam

Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Read more “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

123 Machineverhuur

Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de app heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven… Read more “123 Machineverhuur”

Bart Bosman

Van Reenen Transport

In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd… Read more “Van Reenen Transport”

Pieter Hakkenberg

Wil jij onderdeel uitmaken van Team Hendriks Incasso?

Hendriks Incasso is een snel groeiende organisatie die vrijwel constant op zoek is naar versterking van het team. Een medewerker van Hendriks Incasso beschikt in ieder geval over de volgende eigenschappen:

  • Initiatiefrijk en kwaliteitsgericht;
  • Een doorzetter die uitdagingen met beide handen aangrijpt;
  • Flexibel om snel te kunnen schakelen;
  • Altijd in oplossingen denken, en niet in problemen;
  • Uiteraard ben je leergierig en wil jij het bedrijf naar een hoger niveau brengen.
Denk jij dat je past binnen Hendriks Incasso? Bekijk dan de openstaande vacatures!
nl_NLNL