Reviews


Dit is de plek waarop onze relaties hun ervaringen met Hendriks Incasso kunnen achterlaten.

Wij werken met een gemotiveerd team welke als een hechte groep opereert, dit stralen wij ook uit. Wij strijden ten alle tijden voor een eerlijke oplossing voor onze klanten en dit levert dan ook veel positieve reacties op.

Door onze unieke methode komen wij verder dan elk ander incassobureau. Wij blijven ontwikkelen en zijn dan ook erg trots met de reeds behaalde resultaten!

Team Hendriks Incasso

Schrijf een review over Hendriks Incasso

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met ingang van 25 mei 2018 is er een AVG-wetgeving van kracht over privacy en persoonlijke gegevens die opgeslagen worden. Uw IP-adres zal na het versturen van de aanbeveling worden opgeslagen.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om het bericht te gebruiken voor promotiedoeleinden.
47 berichten.
Astrid
Top bedrijf! De communicatielijntjes zijn kort, heldere informatie over stand van zaken, 1 vaste - goed te bereiken - casemanager. En ze weten de klus professioneel en vlot te klaren.
Tuana Kruiden BV
Alles is super snel en professioneel opgelost. Wij zijn heel erg tevreden. Top bedrijf.
HCN
Top werk verrichten deze mensen. Met een goede en juiste werkwijze weten ze het juiste en effectiefste resultaat te bereiken
super mooi bedrijf dit. kun je goed zaken mee doen.
Periglass
Oud dossier en nieuwe dossier naar volledige tevredenheid opgelost. Na deze test zal ik zeker meerdere dossiers voorleggen. Ik beveel dit incassobureau van harte aan. Goed overzicht en directe betalingen. Zeer tevreden.
Jaap Dijkstra
Mondial Dijkstra Verhuizingen

Wij zijn erg tevreden over Hendriks. Jaren hebben wij bij een groot landelijk incasso gezeten. Hier waren de zaken goed online inzichtelijk, maar… naar maanden kregen wij toch vaak een bericht, dossier gesloten “Niet traceerbaar”.
Dit jaar hebben we 5 dossiers aan Hendriks gegeven (omdat ze ook in ons vakblad adverteren) . Het ging om 5 gedateerde dossiers waarvan ook nog 2 twijfelachtig, omdat we die zelf niet meer konden bereiken. Binnen twee maand konden wij de balans al opmaken. 3 Dossiers volledig voldaan inclusief kosten en voor 2 dossiers een keurige afbetalingsregeling. Wat binnenkomt wordt direct naar ons doorgesluisd. Wij zijn zeer verbaasd over deze gang van zaken. Vandaar deze review.
Koen
Loyd en crew,

Na onze eerste samenwerking kan zo’n snel succes niet onbeschreven blijven. Na een kort gesprek met m’n buurman gehad te hebben, over een incasso bureau dat transparant is over de kosten die zij factureren en een duidelijke terug communicatie naar ons als klant hebben, raadde hij ons Hendriks incasso aan. Nog voordat wij de mogelijkheid hadden om hen op te zoeken op het internet, werd ik al gebeld. Voordat er over kosten werd gesproken wilden zij eerst onderzoeken of de zaak die ik had wel een kans van slagen zou hebben. De volgende dag alles verstuurd en binnen 2 dagen hadden zij het voor elkaar gekregen!

Bedankt team van Hendriks incasso!
Grt. Koen Cardol
oude factuur van 1,5 jaar toch boven water niet verwacht mooi resultaat
Vanochtend een zaak uithanden gegeven en binnen twee uur een volledige betaling! Chapeau!
gezien de termijn van openstaand bedrag is dit zeer snel opgelost
bedankt voor de snelle sluiting van dossier
Als nieuwe klant is natuurlijk altijd even afwachten hoe de samenwerking verloopt, maar het eerste dossier is al snel succesvol gesloten. Bedankt!
Hendriks Incasso doet super zijn beste om voor ons geld op te halen en het lukt ook nog wij zijn zeer tevreden met hun.
groet Sven van Hemert.
Svenfix.
E. Tap
Alles was snel geregeld, goed contact, wij zijn er zeer tevreden over.
Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Hendriks incasso middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!
Onze ervaring is dat Hendriks zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.


nl_NLNL