Partnerships


Hendriks Incasso werkt graag samen met ondernemend Nederland. Het samen opzetten van unieke samenwerkingen brengt vele voordelen met zich mee waar u de vruchten van kan plukken.

  • Betrokkenheid
  • Samenwerking
  • Conflictafhandeling
  • Heldere communicatie
  • Speciale aanbiedingen

Bent u benieuwd wat een samenwerking met Hendriks Incasso voor u kan opleveren? Wij gaan graag het gesprek met u aan en kijken wat een mogelijke samenwerking kan inhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.


Onze partnersINQAR logo


INQAR

INQAR is de fullservice autoverhuurder van Nederland. Met vestigingen door heel Nederland is INQAR al jarenlang dé partner in autoverhuur. Hendriks Incasso is daarbij een unieke samenwerking gestart om alle Nederlandse vestigingen bij te staan bij het incasseren van openstaande vorderingen.

Voor meer informatie over deze samenwerking klik hier.
vehurendnederland


Verhurend Nederland

Sinds 2011 richt branche vereniging Verhurend Nederland haar beleid op het profileren en professionaliseren van de Nederlandse verhuurmarkt. Helaas komt het veelvuldig voor dat het vertrouwen in de verhuur branche van de hardwerkende ondernemers wordt geschaad door moedwillige wanbetalers. Hendriks Incasso zal daarin een actieve rol.

Wilt u meer weten over Verhurend Nederland? Klik hier.
autohopper_400x400


Autohopper

Autohopper is het adres als je voor een scherpe prijs een nieuwe, luxe auto of bestelbus wilt huren. Met ruim 100 vestigingen is Autohopper de grootste autoverhuurder van Nederland. Hendriks Incasso heeft een exlusieve deal met Autohopper gesloten en staat vestigingen bij met openstaande vorderingen en debiteurenbeheer.

Wilt u meer weten over Autohopper? Klik hier.
logo-vvt


Vereniging Verticaal Transport

Vereniging Verticaal Transport (VVT), dé brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport. Verticaal transport staat voor hijsen, heffen en werken met een hoogwerker. De VVT is een organisatie die actief werk maakt van veilig en vakbekwaam werken en van de belangen van haar leden bij diverse relevante overheden.

Wilt u meer weten over VVT? Klik hier.


Samen staan we sterk.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL