Over ons

Hendriks? Die naam komt mij bekend voor. Maar wie is die tweeling nou precies?

Nuchter

Wij strijden voor rechtvaardigheid op een eerlijke manier. Wij zorgen er voor dat de afspraken welke in uw overeenkomst staan vermeld ook daadwerkelijk worden nagekomen. Wij helpen u om uw probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Hendriks Incasso, uw betrouwbare partner die graag met u meedenkt.

Onze kracht

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht. Samen met een zeer gemotiveerde groep opereren wij als een hecht team. Onze taak is om te winnen, en dit stralen wij ook uit. Elke dag stappen wij vol energie en vertrouwen de dossiers in om de onbetaalde facturen toch betaald te krijgen.


Wat onze klanten zeggen

Lees hieronder enkele referenties

 
Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de App heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven liggen.Top bedrijf, heb je problemen bel ze op en ze gaan aan het werk voor je.

1-2-3 Machineverhuur


De afgelopen maanden heeft Roy Hendriks diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Roy binnen een week wel resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

Wacker Neuson B.V.

 

 
Verschillende deurwaarder kantoren geprobeerd en in de arm genomen. Voor ons bedrijf staat Hendriks Incasso met zeer grote stip bovenaan. Heeft inmiddels veel zaken met een goed gevolg voor ons afgewerkt.

Nemaco Bouwmachines B.V.


Inmiddels al even klant bij Hendriks incasso en erg tevreden over de behandeling van de dossiers die aangeleverd zijn. Eigenaar Loyd Hendriks is erg gedreven, weet precies wat hij wil en zorgt dat de vordering in de minnelijke fase binnen komt. Tot nu toe nog geen enkel dossier gehad die via het gerecht afgedwongen moest worden. Afhandeling van de dossiers bij betaling van de klant gaat ook erg snel en wordt niet onnodig lang vastgehouden! Het personeel bij Hendriks incasso is erg vriendelijk en wanneer we een vraag hebben worden we netjes te woord gestaan. De internetpagina waar je de voortgang van de dossiers kan volgen is ook erg duidelijk en gebruiksvriendelijk!

Probin Telder Bouw & Industrie B.V.

 


Hendriks Incasso is actief in heel Nederland.

nl_NLNL