Incasso
Incasso 2.0

Het incasseren van openstaande facturen is ons werk, en wij zijn er goed in. Door te blijven ontwikkelen en gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zijn wij koploper in Nederland wat betreft incassobureaus. Door onze jarenlange kennis en ervaring te koppelen met onze juridische knowhow weten wij 90% van onze trajecten met een positief resultaat te sluiten. Waar een ander incassobureau stopt zetten wij nog een stap extra.

Ook kunt u bij ons gebruik maken van het klantenportaal. In dit portaal kunt u exact zien wat er in de dossiers gebeurt en hoe het er voor staat. Uw dossiers kunt u 24/7 bekijken wat zorgt voor transparantie en duidelijkheid. Uw dossiers zullen wekelijks worden behandeld wat ook terug te zien is in de voortgang in het klantenportaal.

Social media

Gemiddeld kijkt een mens 221 keer per dag op haar smartphone. De technologie blijft groeien en wij groeien mee. Wij maken geen gebruik meer van acceptgiro’s maar versturen een iDeal link via Whatsapp waardoor de betaling snel kan worden verwerkt. Uiteraard werken ook wij met de mail en het opbellen van de debiteuren, maar hier ligt niet onze hoofdfocus. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën die er beschikbaar zijn.

Ook ontwikkelen wij zelf verder. Wij hebben een applicatie ontwikkeld waarbij wij een melding krijgen op het moment dat een debiteur online komt op Whatsapp waardoor wij direct in contact kunnen treden. Hierbij versturen wij direct een iDeal link. Wij ontvangen dan een leesbevestiging welke volgens de wet geld als legitieme ontvangstbevestiging. Door deze tools werken wij snel en efficiënt.


Dien direct uw vordering in, binnen 2 uur in behandeling!

Maak gebruik van onze online tool, en wij pakken uw dossier binnen 2 uur op. Met behulp van nieuwe technologieën zijn wij in staat om zo snel mogelijk uw geld te innen.

Vul eerst uw eigen gegevens in

Vul hier de gegevens in van de debiteur

Upload hier uw vordering

Facturen, betalingsherinneringen, etc.


door op verzenden te drukken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en heeft u ons privacy statement gelezen.

 
 

Loyd Hendriks

Eigenaar Hendriks Incasso

085 0640 220


Wij nemen het volledige proces bij u uit handen. Van A tot Z.
Omzet is pas omzet als deze betaald is.

Neem vrijblijvend contact met ons op.