Algemene voorwaarden


Het belang van algemene voorwaarden

Iedereen kent ze, maar niet iedereen heeft ze; algemene voorwaarden. Wellicht het belangrijkste onderdeel van een onderneming bij het doen van zaken. In uw algemene voorwaarden kunt u belangrijke punten vermelden als aansprakelijkheid, betalingstermijnen en garanties. Veel (beginnende) ondernemers weten niet zo goed hoe ze dit aan moeten pakken of staan er helemaal niet eens bij stil dat dit ontbreekt binnen de onderneming.

Laat het opstellen door een expert

De juristen van Hendriks Incasso hebben jarenlange ervaring in verschillende branches. B2B of B2C maakt hierom ook niet uit. De juristen van Hendriks Incasso zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en houden dit nauwlettend in de gaten. Door ons te verdiepen in uw branche weten wij welke voorwaarden er van groot belang zijn voor u en uw onderneming om verantwoord zaken te kunnen doen.

Controleer uw algemene voorwaarden jaarlijks

De wet- en regelgeving veranderd elk jaar. Dit betekent dat ook uw algemene voorwaarden elk jaar kunnen veranderen. Bij Hendriks Incasso controleren wij jaarlijks of uw algemene voorwaarden nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Als dit niet het geval is veranderd een van onze juristen dit voor u. Wel zo makkelijk.

Hoe staat het met uw algemene voorwaarden?

Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Snel resultaat
  • Slagingspercentage van 90%!
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Dezelfde dag nog actie!

Hendriks Incasso heeft het voor elkaar gekregen om vorderingen op debiteuren, die wij al hadden afgeschreven, toch te incasseren. Wij worden goed geïnformeerd over de voortgang van de dossiers. Iets waar het bij een eerder ingeschakeld incassobureau aan ontbrak… Wij zijn zeer tevreden!

Ben zeer tevreden over jullie werk. Tot nu toe 100%van de vorderingen door jullie binnen gehaald

Frans Vellema

Onze ervaring met andere incasso’s was altijd teleurstellend omdat blijkbaar geen enkele in staat was wanbetalers uit moeilijke landen aan te pakken.
Hendriks incasso paste toe wat gevraagd werd, perfect geholpen en binnen 2 weken afgewerkt.
Hendriks geeft back-up in internationaal ondernemerschap.

Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren met jullie eerste overwinning voor ons wat betreft het binnenhalen van een openstaande vordering die inmiddels al bij een ander incassobureau was neergelegd en uiteindelijk afgeboekt was. Dit geeft meteen vertrouwen in de toekomst wat betreft onze samenwerking met jullie.

Hetty

Voor het weekend openstaande facturen gestuurd, na het weekend zijn de facturen betaald. Helemaal top! Snelle communicatie en actie. Daar houden wij van!

Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Hendriks incasso middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!

Jermaine

Vrijdagmorgen gegevens aangeleverd en vrijdagmiddag al geincasseerd.
“PURE KLASSE” noemen we dit.
Een felicitatie waard en bedankt voor deze service!

Ton

Zeer tevreden over de behaalde resultaten,
ga zo door ..

Marcello de Lugt

Dit zijn echt toppers!!

Ik ben super goed geholpen door Hendriks Incasso. Woensdag alle gegevens per e-mail gestuurd en 2 dagen later kreeg ik alsnog mijn geld waarvan ik dacht dat ik het niet meer zou ontvangen. Ik beveel ze aan bij elk bedrijf. Heel erg bedankt voor al jullie hulp.

Lynn

Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de App heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander Incassobureau is blijven liggen. Top bedrijf, heb je problemen bel ze op en ze gaan aan het werk voor je.

Wij zijn super enthousiast! Echt aan te raden

Onze ervaring is dat Hendriks zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.

Danielle Brus

Adequaat, Netjes, Gepassioneerd en doeltreffend

Mark

Klant wilde maar niet betalen, verschillende keren gemaild en paar gebeld waarbij de telefoon erop gegooid werd. Bedrag was niet enorm hoog, maar ik wilde het bedrijf er niet mee weg laten komen en doorgestuurd naar Hendriks Incasso.
Zij hebben het voor elkaar gekregen binnen een maand dat klant alles heeft betaald! TOPPIE.

Anke Petersen

’Wij hadden in de loop der jaren enkele facturen afgeboekt en de hoop opgegeven dat wij deze nog zouden binnenkrijgen. Deze waren al in behandeling geweest bij twee andere gerenommeerde incasso bedrijven maar zonder positief resultaat. Hendriks heeft deze overgenomen en de betaling binnengekregen. Onze ervaring: ‘Goede en snelle communicatie’, ‘Laten zich niet afschepen met een smoes’, ‘Zijn proactief’. Kortom een dikke plus!

Weer een dossier volledig betaald…klasse !

Marten Schraal

Dien nu uw incasso-opdracht in!

Wat is uw naam?

Wat is uw bedrijfsnaam?

Heeft u een vordering op een bedrijf of op een particulier?

Gegevens debiteur

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

KVK-nummer

Adres

Postcode

Plaats

Heeft u een (werkend) telefoonnummer?

Telefoonnummer

Heeft u een (werkend) e-mailadres?

E-mailadres

Wat is het openstaande bedrag?

Heeft u nog andere relevante/aanvullende informatie?

Gegevens debiteur

Naam

Adres

Postcode

Plaats

Heeft u een (werkend) telefoonnummer?

Telefoonnummer

Heeft u een (werkend) e-mailadres?

E-mailadres

Wat is het openstaande bedrag?

Heeft u een ingebrekestelling verstuurd?
JaNee

Heeft u nog andere relevante/aanvullende informatie?

Upload hier uw facturen, betalingsherinneringen, correspondentie etc.