Aanmaning


Aanmaning/ingebrekestelling

De laatste schriftelijke waarschuwing richting uw klanten kent vele namen: aanmaning, ingebrekestelling of 16-dagenbrief. Deze brief is bedoeld om uw klant nog eenmaal in de gelegenheid te stellen om de openstaande factuur te betalen zonder bijkomende kosten.

Verplicht

Op het moment dat u zaken doet met een een particulier, is het verplicht om een aanmaning te versturen alvorens de factuur ter incasso kan worden gesteld. In deze aanmaning dienen een aantal dingen te worden vermeld:

 • Vermeld de betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de brief.
 • Vermeld het exacte bedrag aan incassokosten dat in rekening zal worden gebracht, mocht de betaling niet binnen de gestelde termijn worden betaald.
Tip: Bereken snel en eenvoudig de wettelijke incassokosten met onze incassocalculator!

Laat het versturen door Hendriks Incasso

Het zelf versturen van de aanmaningen kan veel tijd in bezit nemen. Laat het daarom versturen via Hendriks Incasso. Wij versturen de laatste aanmaning per mail en per post voor u. Deze brief voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast is de overgang van aanmaning naar incasso (als de betaling uitblijft) geautomatiseerd waardoor wij het direct op kunnen pakken!

  Verstuur nu een laatste aanmaning!

  Toch liever zelf versturen?

  Houdt u het toch liever zelf in de hand en wilt u de aanmaningen zelf versturen? Maak dan gebruik van de pré-incassostickers van Hendriks Incasso. Plak deze sticker op de brief en laat uw debiteur weten dat het daadwerkelijk de laatste mogelijkheid is om te betalen zonder bijkomende kosten.

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Anheuser-Busch InBev

  Hendriks Incasso is voor ons een zeer geschikte partner gebleken. Geen uitdaging gaat hun te ver! Hoe ze t doen, doen ze t maar zij incasseren wat andere bureaus niet gelukt is. Heel voorzichtig en sceptisch zijn wij met deze samenwerking begonnen maar inmiddels wat succesverhalen verder. Hendriks Incasso begrijpt onze wensen precies en bijten… Lees meer “Anheuser-Busch InBev”

  Danielle Busink

  InQar Direct

  Wij hebben al een aantal jaren bij meerdere incassobureaus / deurwaarderkantoren verschillende dossiers uitstaan. deze dossiers hebben geen tot zeer weinig bevredigende resultaten. Na het telefoontje van Hendriks Incasso te hebben gekregen met de melding dat Hendriks toch echt anders de zaken oppakt en afhandelt heb ik met zeer veel scepsis de afspraak bij gebrek… Lees meer “InQar Direct”

  Marwin Venema

  Maarten van Rijn

  Begin dit jaar hebben wij Hendriks Incasso leren kennen met betrekking tot onze openstaande facturen. Zij vertelde over hun nieuwe werkwijze en hierdoor raakten wij geïnteresseerd en gaven wij hun een kans om onze dossiers op te lossen. Nu wij een aantal maanden met Hendriks Incasso te werken kan ik aangeven dat zij duidelijk, concreet… Lees meer “Maarten van Rijn”

  Maarten van Rijn

  2 Next Level BV

  Onlangs na een positief gesprek met Hendriks Incasso in zee gegaan. En niet zonder resultaat. Hendriks Incasso heeft in 2 weken tijd meer betalingen ontvangen van onze dubieuze debiteuren dan wat ons service abonnement jaarlijks gaat kosten. Kan nu al uit dus! Bedankt Loyd en collega’s

  Rianne Voskuil

  Handelsonderneming Vellema

  Ben zeer tevreden over jullie werk. Tot nu toe 100%van de vorderingen door jullie binnen gehaald

  Frans Vellema

  Kitvoegen.nl

  Vanaf het eerste contact bovenop de wanbetalers gesprongen en met een goede strategie gezorgd dat wij onze welverdiende centen binnen 14 dagen op onze rekening hadden staan. Top bedrijf en zeker een aanrader!!

  Johan Slui

  GYM INN sportcentrum

  Zeer tevreden over de diensten van Hendriks Incasso. Hun moderne aanpak is ook positief terug te zien in de opgeleverde resultaten. Tot nu een erg tevreden klant bij Hendriks en reken op een mooie samenwerking verder in de toekomst.

  Anil Ghiraw

  Autobedrijf Vejon

  We zijn al bijna een jaar bezig met Hendriks Incasso en met succes. Twee vorderingen hebben we aan Loyd gegeven en beide heeft hij opgepakt en de betaling voor elkaar gekregen. Wij blijven klant!

  Van der Horst aanhangwagens

  Dankzij de vastberaden- en gedrevenheid van Hendriks Incasso is niet of wanbetalen verleden tijd. op een correcte professionele manier nemen zij niet betalende debiteuren onder de hoede… en met succes.

  Eric Noorderijk

  Dealer Totaal Concept B.V.

  Dit is een bedrijf wat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

  Edwin te Winkel

  van Manen Automotive & Autodeuken.nl

  Sinds kort zijn wij overgestapt op de diensten van Hendriks Incasso. Kort samengevat snel, correct en doeltreffend.

  R. van Manen

  Dayseaday

  Weer een dossier volledig betaald…klasse !

  Marten Schraal

  AB Sneltransport BV

  Kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Doen wat ze beloven en de communicatie is van een zeer hoog niveau. Hebben in een korte periode een aantal zaken zeer adequaat opgelost. In één woord geweldig.

  Peter Bink

  Mick Volendam Kraanverhuur

  Hendriks Incasso maakt waar wat zij zegt👍👍 Echte vakmannen!! Hebben ons erg goed en snel geholpen, waar wij dachten dat het niet meer zou lukken, hebben zij dit snel voor ons opgelost. Toppers👍👍

  René Tol

  Geco Verhuur

  Hendriks Incasso heeft het voor elkaar gekregen om vorderingen op debiteuren, die wij al hadden afgeschreven, toch te incasseren. Wij worden goed geïnformeerd over de voortgang van de dossiers. Iets waar het bij een eerder ingeschakeld incassobureau aan ontbrak… Wij zijn zeer tevreden!

  Ingrid van Doorn

  Van Reenen Transport

  In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd… Lees meer “Van Reenen Transport”

  Pieter Hakkenberg

  Administratiekantoor NZR

  Na een lange zoektocht eindelijk een goed incassobureau gevonden welke waarmaakt wat ze beloven. Duidelijke communicatie en een zeer doortastende werkwijze met goede resultaten.

  Rianne Verrijp

  Taste of USA

  Voor het weekend openstaande facturen gestuurd, na het weekend zijn de facturen betaald. Helemaal top! Snelle communicatie en actie. Daar houden wij van!

  Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur Zeist

  Sinds 2 maanden heeft Hendriks Incasso onze incassodossiers onder beheer. In deze korte tijd hebben zij laten zien zeer effectief te werk te gaan. Door de actieve manier van benaderen wordt er snel resultaat geboekt. Kortom, een fijne partner om samen mee te werken!

  Sven Kroon

  Crusta B.V.

  Top inzet, vriendelijk, doortastend, partner die ervoor gaat!

  Arie Zuurmond
  Crusta B.V.

  Smashbox

  Zeer tevreden over Hendriks Incasso. Alle klanten die wij hebben overgedragen betalen vrijwel direct nadat Hendriks incasso deze heeft benaderd. Professioneel bedrijf.

  Joni Scheij

  Auto Excellent

  Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren met jullie eerste overwinning voor ons wat betreft het binnenhalen van een openstaande vordering die inmiddels al bij een ander incassobureau was neergelegd en uiteindelijk afgeboekt was. Dit geeft meteen vertrouwen in de toekomst wat betreft onze samenwerking met jullie.

  Hetty

  Pure & Organic

  Sinds korte tijd klant bij Hendriks incasso en zeker niet teleurgesteld. Ze gaan zeer adequaat te werk en verstaan hun vak met goede resultaten. Heel fijn om klant te mogen zijn bij Hendriks Incasso.

  Anouk Kef

  Basalt Advies

  Hendriks Incasso kan ik van harte aanbevelen. Waarom? Korte lijnen, supersnelle aanpak, no-nonsense mentaliteit, verstand van zaken. Ik zou zeggen, bel ze zelf en ga het ervaren!

  Gerald Schouten

  Envy Pronto Moda

  Wij zijn super enthousiast! Echt aan te raden

  Recura

  Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Hendriks incasso middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!

  Jermaine

  Autoservice Dick van de Belt

  Gelukkig hebben we er niet veel mee te maken, mensen die de rekening niet betalen. Nu hadden we er een paar en die heb ik uit handen moeten geven aan Hendriks Incasso. Voor mij een nieuwe partij, na een goed contact moment onder het genot van een bak koffie, heb ik het hen toevertrouwd. Het… Lees meer “Autoservice Dick van de Belt”

  Karel van den Belt

  Boomkwekerijen C. van Diepen B.V.

  Onze ervaring met andere incasso’s was altijd teleurstellend omdat blijkbaar geen enkele in staat was wanbetalers uit moeilijke landen aan te pakken.
  Hendriks incasso paste toe wat gevraagd werd, perfect geholpen en binnen 2 weken afgewerkt.
  Hendriks geeft back-up in internationaal ondernemerschap.

  Trendhout

  Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die wel eens te maken heeft met klanten die niet willen betalen. Zaken die al jaren lopen lossen zij binnen een paar maanden op. Ik denk dat we amper 10 minuten samen gesproken hebben. Daarna zijn zij direct aan de slag gegaan en binnen een maand al prachtige… Lees meer “Trendhout”

  Maarten de Weerd

  Hadek

  Een goede partner, die met respect voor de situatie altijd tot een oplossing komt.

  Pascal Papendorp

  Diks Autoverhuur

  Jong, gedreven en vastberaden resultaat te behalen. Toen ik hoorde dat jullie soms tegen het randje aan schuren (getuige YouTube en diverse artikelen op internet) was ik eigenlijk al om! De resultaten zijn tot op heden boven verwachting en het contact buitengewoon prettig.

  Elger van Dijk

  HKliving

  Wij werken prettig samen met Hendriks. Ze communiceren duidelijk en snel. Hun aanpak leidt tot goede resultaten voor ons.

  Sander Klaver

  Dierenkliniek Jol

  Als praktiserend eigenaar van een Dierenkliniek kwam de kennismaking met Hendriks Incasso exact op het juiste moment. Enige consternatie is ontstaan binnen de Diergeneeskundige wereld na de bekendmaking dat het bedrijf Infomedics na 01-01-2018 zou stoppen met de factoring binnen onze beroepsgroep. Ongekend vlotte professionele aanpak. In korte tijd meerdere incasseringen en betalingsafspraken. Zeker aan… Lees meer “Dierenkliniek Jol”

  birgit caminada

  De Lugt Autoverhuur

  Zeer tevreden over de behaalde resultaten,
  ga zo door ..

  Marcello de Lugt

  ABP Reclame

  Klant wilde maar niet betalen, verschillende keren gemaild en paar gebeld waarbij de telefoon erop gegooid werd. Bedrag was niet enorm hoog, maar ik wilde het bedrijf er niet mee weg laten komen en doorgestuurd naar Hendriks Incasso.
  Zij hebben het voor elkaar gekregen binnen een maand dat klant alles heeft betaald! TOPPIE.

  Anke Petersen

  Barneveldse Kraanverhuur

  Soms vliegt de tijd en het geld door je handen. In één keer valt het op dat een debiteur niet betaald. Je stuur een aanmaning, je belt, je belt nog een keer debiteur is niet meer bereikbaar en dan ineens merk je dat de debiteur niet gaat betalen. De schrik van elke ondernemer. Gelukkig ken… Lees meer “Barneveldse Kraanverhuur”

  Daan Deij

  Ital Trade BV

  Onze ervaring is dat Hendriks zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.

  Danielle Brus

  Probin Telder bouw en industrie BV

  Inmiddels al even klant bij Hendriks incasso en erg tevreden over de behandeling van de dossiers die aangeleverd zijn. Eigenaar Loyd Hendriks is erg gedreven, weet precies wat hij wil en zorgt dat de vordering in de minnelijke fase binnen komt. Tot nu toe nog geen enkel dossier gehad die via het gerecht afgedwongen moest… Lees meer “Probin Telder bouw en industrie BV”

  Ralph Kanis

  Axxent Groep B.V.

  Ieder dossier verschilt, en vraagt om een andere aanpak. Dit voelt Hendriks Incasso goed aan. Hendriks incasso is voor ons een professionele club, afspraak=afspraak.

  Cees Noorderijk

  123 Machineverhuur

  Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de app heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven… Lees meer “123 Machineverhuur”

  Bart Bosman

  Autoglas de Veluwe

  Kleinere MKB bedrijven hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf een debiteuren afdeling in te richten. Hendriks Incasso neemt het gehele debiteurenbeheer op respectvolle wijze onder de loep. Waar nodig ontzorgt Hendriks Incasso en neemt taken over. Ik ben van mening dat een ondernemer zich moet kunnen richten op sales en het dagelijkse werk en… Lees meer “Autoglas de Veluwe”

  Engelbert Groothuis

  Nemaco Bouwmachines B.V.

  Verschillende deurwaarder kantoren geprobeerd en in de arm genomen. Voor ons bedrijf staat Hendriks Incasso met zeer grote stip bovenaan. Hebben inmiddels veel zaken met een goed gevolg afgewerkt voor ons

  Wim Ligtenberg

  Turquoise by Daan B.V.

  We hebben Hendriks Incasso eind vorig jaar leren kennen. Hij vertelde ons over zijn aanpak waarbij alle mogelijke kanalen ( social media, whatsapp etc) worden ingezet om een debiteur te doen overgaan tot betalen. Zij wisten ons te overtuigen en we besloten een samenwerking aan te gaan. Een aantal succesverhalen verder kunnen we zeker stellen… Lees meer “Turquoise by Daan B.V.”

  Yasmina Chams

  Nimatech BV

  Sinds ongeveer een jaar maakt Nimatech gebruik van Hendriks Incasso.. Dit tot onze volle tevredenheid. Zij gaan zeer voortvarend om met onze opdrachten. Zelfs oudere facturen waar andere incassobureaus het opgaven worden alsnog geïncasseerd. Mijn complimenten, wat ons betreft wordt dit een jarenlange samenwerking.

  Matthijs Nieuwenhuis

  Budgetdak.nl

  Prima & directe service en afwikkeling.

  Gramsbergen Erik

  Pedicurepraktijk Voeten in Shape

  Ik ben super goed geholpen door Hendriks Incasso. Woensdag alle gegevens per e-mail gestuurd en 2 dagen later kreeg ik alsnog mijn geld waarvan ik dacht dat ik het niet meer zou ontvangen. Ik beveel ze aan bij elk bedrijf. Heel erg bedankt voor al jullie hulp.

  Lynn

  Defez

  Adequaat, Netjes, Gepassioneerd en doeltreffend

  Mark

  Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

  Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Lees meer “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

  Telforce

  Hendriks Incasso heeft onze belangen goed behartigd. Hij heeft vasthoudend achter de debiteur aangezeten en bij onderhandeling het hoogste rendement behaald. Je kunt met Loyd telefonisch altijd snel schakelen wat natuurlijk ook handig is. Kortom, een productieve samenwerking en de openstaande posten zijn voor ons binnengehaald!

  Dennis Spaan

  Ensing Car Rental

  Naast het feit dat Hendriks Incasso de incassozaken heel daadkrachtig oplost, behandelen zij ook voor mij juridische kwesties. Deze lossen zij op een zeer daadkrachtige wijze op. Ik kan hun dan ook zeer zeker aanraden!!!

  Joey Ensing

  Wacker Neuson BV

  De afgelopen maanden heeft Hendriks Incasso diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Hendriks Incasso binnen een week wél resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

  Marcel Stam

  Glasservice van Essen BV

  Correcte en vlotte incasso, binnen paar dagen geregeld voor een hele acceptabele prijs. Wij hopen vanaf nu meer zaken via hun af te handelen.

  Adrian van Essen

  Kick-Off Gym

  ’Wij hadden in de loop der jaren enkele facturen afgeboekt en de hoop opgegeven dat wij deze nog zouden binnenkrijgen. Deze waren al in behandeling geweest bij twee andere gerenommeerde incasso bedrijven maar zonder positief resultaat. Hendriks heeft deze overgenomen en de betaling binnengekregen. Onze ervaring: ‘Goede en snelle communicatie’, ‘Laten zich niet afschepen met… Lees meer “Kick-Off Gym”

  Willem Nijkamp

  Van Lint B.V.

  Vrijdagmorgen gegevens aangeleverd en vrijdagmiddag al geincasseerd.
  “PURE KLASSE” noemen we dit.
  Een felicitatie waard en bedankt voor deze service!

  Ton

  Ingenieursbureau Spreen

  Ik heb recent een vordering uit handen gegeven aan Hendriks Incasso. Deze vordering stond al enkele maanden open. Op vrijdag de stukken gemaild en de eerstvolgende maandag was de vordering betaald door mijn klant. Snelle actie, waarbij alle afspraken zorgvuldig zijn nagekomen en het dossier na enkele dagen was gesloten.

  Wim Spreen

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Loyd Hendriks

  Eigenaar

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Omzet is pas omzet, als deze betaald is''
  nl_NLNL