Incassobureau Groningen

Groningen, dé Hanzestad van Nederland. Een stad die volop in ontwikkeling is en waar enorm veel zakelijke kansen liggen. Van startende ondernemingen tot grote ondernemingen vestigen zich in Groningen. Maar wie hier door wilt groeien dient te beschikken over een gezonde cash-flow. Openstaande facturen kunnen dit enorm aantasten. Het is daarom voor u als ondernemer belangrijk om hier al op in te spelen voordat het te laat is.

Bij Hendriks Incasso zorgen wij hiervoor. Door tijdig te schakelen kunnen wij u adviseren over uw manier van handelen gedurende het gehele credit management proces. Dit begint al bij het debiteurenbeheer. U verstuurt de factuur, herinneringen en aanmaningen. Een tijdrovend proces wat ook geld gaat kosten wanneer betaling uitblijft.

Vanaf het moment dat u de factuur heeft verstuurd kunnen wij dit traject voor u uit handen nemen. In uw eigen huisstijl zullen wij herinneringen en aanmaningen versturen en zullen wij de debiteur telefonisch benaderen om te vragen naar de betaling. Dit alles doen wij op een klantgerichte manier.

Incasso Groningen

Uiteraard kunt u ook uw incassozaken bij Hendriks Incasso onderbrengen. Wij zullen dan met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze uw geld incasseren. Hierbij maken wij gebruik van de mogelijkheden die de innovatie van tegenwoordig met zich meebrengt. Denk hierbij aan kanalen als WhatsApp, Facebook en Telegram. Dit doen wij ook voor uw incasso Groningen.

Een combinatie van verschillende benaderingen, schriftelijk, telefonisch en per post resulteert in een hoog reactiepercentage. Door de dialoog aan te gaan met uw debiteur achterhalen wij de huidige financiële positie om te komen tot een gepaste oplossing voor alle partijen. Dat allemaal bij incassobureau groningen.

Ook voor gerechtelijke incasso in Groningen

Ook voor juridisch advies of vervolgstappen binnen het incassotraject kunt u bij Hendriks Incasso terecht. Hendriks Incasso beschikt over haar eigen juristen. Zij kunnen u op verschillende manieren helpen.

Dat begint bij de algemene voorwaarden. Onze juristen controleren jaarlijks uw algemene voorwaarden om te kijken of deze nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Heeft u nog geen algemene voorwaarden? Dan stellen zij uw algemene voorwaarden helemaal op. Laat dit doen door uw incassobureau Groningen.

Wanneer uw debiteur geen oplossing aan wilt gaan tijdens het minnelijke incassotraject, kan het slim zijn om over te gaan tot een juridische procedure. Hierbij zullen wij proberen om een vonnis te behalen via de rechter. Alvorens dit proces op wordt gestart zal een jurist naar het dossier kijken om de slagingskans te bepalen en u te adviseren over hoe u het beste kunt handelen. Wanneer het dossier dan daadwerkelijk wordt doorgezet zal er ook tijdens de comparitie een jurist aanwezig zijn die voor u gaat procederen.

Zit u ook gevestigd in de omgeving van Groningen en wilt u kennis maken met onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend met u in gesprek om te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie! Start uw incasso Groningen!

Ontdek wat Incasso 2.0 voor u kan betekenen!

  Hét incassobureau van Groningen.

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Esther Klaassen

  Incasso Specialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL