Bent u opzoek naar een Incassobureau in Groningen?

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Groningen? Neem dan nu contact op met Hendriks Incasso! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Groningen. Niet alleen in de gehele provincie, maar ook in de stad Groningen zelf. Neem contact op met ons incassobureau Groningen!

Hendriks Incasso staat bekend om haar unieke aanpak in Nederland. Waar andere Incassobureaus in Groningen nog werken met acceptgiro’s hebben wij de betaling al ontvangen via een IDEAL link. Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op. Zo incasseren wij uw incasso Groningen. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Groningen.

Veelzijdig

Hendriks Incasso kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Hendriks Incasso biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt onze juridische medewerker in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Groningen om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.

Schakel tijdig en besteed uw incasso Groningen uit aan hét incassobureau Groningen, Hendriks Incasso!


Ontdek wat Incasso 2.0 voor u kan betekenen!

  Hét incassobureau van Groningen.

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Hakan Boyama

  Office Manager

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL