Onze unieke werkwijze


Technologie ontwikkelt zich in hoog tempo, binnen de incassowereld kan niet elk kantoor dit tempo bijhouden. Veel incassobureaus maken nog gebruik van de post, Hendriks Incasso (bijna) niet. Wij gaan juist mee met de tijd en maken gebruik van de nieuwere digitale kanalen zoals WhatsApp, Facebook en Tikkie om zo snel mogelijk met uw debiteuren in contact te komen. Want ga maar na, hoe vaak kijkt u zelf in de brievenbus en hoe vaak kijkt u op uw telefoon?


Juist daarom zijn wij jaren geleden gestart met de ontwikkeling van Incasso 2.0. Met onze unieke werkwijze spelen wij in op technologische ontwikkelingen en innovaties. Een goed voorbeeld hiervan is WhatsApp en de leesbevestiging (de 'blauwe vinkjes'). Dit wordt als rechtsgeldige leesbevestiging beschouwen. Smoezen als "Ik heb het bericht nooit ontvangen" zijn bij ons dus verleden tijd.

Zo vaak kijkt de gemiddelde mens dagelijks op de telefoon

221X

Snelheid in handelen


Het aantal contactmomenten met een debiteur zijn vaak beperkt. De kansen die er zijn, dienen daarom ook optimaal te worden benut. Na invoering van een nieuw dossier worden er altijd 3 handelingen verricht. Er wordt een eerste incassobrief verstuurd per mail, per post en per WhatsApp. Dit alles wordt binnen 2 uur na het indienen van uw vordering gedaan.


Komt de debiteur online op WhatsApp? Dan ontvangt de dossierbehandelaar hiervan een melding. Direct wordt er telefonisch contact gezocht, want de debiteur zit nu toch op zijn/haar telefoon. Op deze manier verhogen wij de kans op contact. Wordt het WhatsApp bericht gelezen? Dan hebben wij ook direct een rechtsgeldig ontvangstbewijs. Hiermee kunnen wij sneller en efficiënter het contact onderhouden met de klant. Dit zorgt voor een hogere slagingskans in het minnelijke traject.

Wat betekent Incasso 2.0 voor u?


De Incasso 2.0 werkwijze is ontwikkeld voor ondernemers. Met onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat uw onbetaalde facturen zo snel mogelijk worden betaald. Niet voor niks heeft Hendriks Incasso het hoogste slagingspercentage van Nederland.Door gebruik te maken van de diensten van Hendriks Incasso, wordt u voorzien in het gehele credit management traject. In elke stap zijn wij klaar om u werk uit handen te nemen of om u te adviseren over de stappen die u het beste kunt nemen.Een bijkomend voordeel is dat wij snel kunnen schakelen. Heeft u een dossier die u ter incasso wilt? Binnen twee uur zijn de eerste acties ondernomen en is elke stap voor u inzichtelijk.

Waarom anderen gebruik maken van Incasso 2.0

 • Unieke werkwijze
 • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • 24/7 online inzage
 • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
 • Snel resultaat
 • Dezelfde dag nog actie!

Meer weten?

Wilt u nou meer weten over hoe onze werkwijze in de praktijk wordt ingezet? Of wilt u graag een vrijblijvend gesprek aan gaan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

   
  nl_NLNL