Hendriks Incasso

Onze missie

Hendriks Incasso heeft als missie om de debiteurenstand van onze opdrachtgevers te verlagen door met onze unieke online "Incasso 2.0" werkwijze te zorgen voor snelle betalingen van onbetaalde facturen.

Bij Hendriks Incasso staan wij in elk traject klaar voor onze klanten. Van A tot Z biedt Hendriks Incasso ondersteuning. Vanaf het versturen van een factuur tot het incasseren via de rechtbank, in elke fase heeft de klant de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van Hendriks Incasso.

Wij hebben onze Incasso 2.0 werkwijze dan ook niet voor niks ontwikkeld. Met unieke middelen en manieren van handelen is het voor ons mogelijk om de openstaande posten van onze opdrachtgevers binnen een mum van tijd te verkleinen. Naast een uitvoerende rol, bieden wij ook een adviserende rol.

Hendriks Incasso

Onze visie

De visie van Hendriks Incasso is om binnen 5 jaar een top 3 speler in de incassobranche te zijn en zorgt er met een voortdurende meerwaarde voor dat ondernemend Nederland geen onbetaalde facturen heeft.

Bij Hendriks Incasso hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan. Onze werkwijze gaat mee met de technologische innovaties. Wij blijven op de hoogte van ontwikkelingen om onze diensten verder te optimaliseren. Op deze manier blijven wij onze concurrentie voor en worden wij een top drie speler binnen de Nederlandse incassobranche.

Té vaak wordt misbruik gemaakt van het vertrouwen van ondernemers. Facturen blijven onbetaald liggen en de ondernemer weet zich er geen raad meer mee en overweegt om de factuur af te schrijven. Ze zijn namelijk bang dat anders de klantrelatie verder verslechterd. Ons inziens is een niet betalende klant geen klant. Een nee heb je, een ja kan je krijgen.

Hendriks Incasso

Onze kernwaarden

CreatiefInnovatiefNuchterEffectiefPassie

Wacker Neuson BV

De afgelopen maanden heeft Hendriks Incasso diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Hendriks Incasso binnen een week wél resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

Marcel Stam

Diks Autoverhuur

Jong, gedreven en vastberaden resultaat te behalen. Toen ik hoorde dat jullie soms tegen het randje aan schuren (getuige YouTube en diverse artikelen op internet) was ik eigenlijk al om! De resultaten zijn tot op heden boven verwachting en het contact buitengewoon prettig.

Elger van Dijk

InQar Direct

Wij hebben al een aantal jaren bij meerdere incassobureaus / deurwaarderkantoren verschillende dossiers uitstaan. deze dossiers hebben geen tot zeer weinig bevredigende resultaten. Na het telefoontje van Hendriks Incasso te hebben gekregen met de melding dat Hendriks toch echt anders de zaken oppakt en afhandelt heb ik met zeer veel scepsis de afspraak bij gebrek… Read more “InQar Direct”

Marwin Venema

Dayseaday

Weer een dossier volledig betaald…klasse !

Marten Schraal

Van Reenen Transport

In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd… Read more “Van Reenen Transport”

Pieter Hakkenberg

Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Read more “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

123 Machineverhuur

Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de app heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven… Read more “123 Machineverhuur”

Bart Bosman
nl_NLNL