Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening


Zakelijke dienstverlening in Nederland

De zakelijke dienstenverlening in Nederland beslaat ongeveer 20% van alle bedrijven. ICT, schoonmakers, reclamebureaus, fotografen en nog veel meer vallen hieronder. Veelal bestaat deze branche uit organisaties die iedereen gebruikt en/of nodig heeft. In de meeste gevallen wordt er in deze branche achteraf gefactureerd. Dit brengt helaas complicaties met zich mee.

Vertrouwen in uw klant

Het leveren op krediet is vaak op basis van uw vertrouwen in de klant. En dit is heel erg begrijpelijk. Als ondernemer heeft u altijd risico's die u moet nemen en dit is er één van. De dienst wordt geleverd, de factuur verstuurt maar betaling blijft achterwege. Ook na het versturen van verschillende herinneringen en aanmaningen.

Incasso voor zakelijke dienstverleners

Met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze incasseren wij uw onbetaalde facturen. Met gebruik van de nieuwste technologieën en mediums als WhatsApp, Telegram en Facebook benaderen wij uw debiteur. Een snelle manier om tot oplossingen te komen binnen het minnelijke traject. Blijft uw debiteur stellig en wilt hij/zij geen oplossing aandragen? Dan kunnen onze juristen u helpen om een vonnis te behalen via de rechter.

Krijg daadwerkelijk betaald voor uw diensten

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Axxent Groep B.V.

  Ieder dossier verschilt, en vraagt om een andere aanpak. Dit voelt Hendriks Incasso goed aan. Hendriks incasso is voor ons een professionele club, afspraak=afspraak.

  Cees Noorderijk

  Administratiekantoor NZR

  Na een lange zoektocht eindelijk een goed incassobureau gevonden welke waarmaakt wat ze beloven. Duidelijke communicatie en een zeer doortastende werkwijze met goede resultaten.

  Rianne Verrijp

  Telforce

  Hendriks Incasso heeft onze belangen goed behartigd. Hij heeft vasthoudend achter de debiteur aangezeten en bij onderhandeling het hoogste rendement behaald. Je kunt met Loyd telefonisch altijd snel schakelen wat natuurlijk ook handig is. Kortom, een productieve samenwerking en de openstaande posten zijn voor ons binnengehaald!

  Dennis Spaan

  ABP Reclame

  Klant wilde maar niet betalen, verschillende keren gemaild en paar gebeld waarbij de telefoon erop gegooid werd. Bedrag was niet enorm hoog, maar ik wilde het bedrijf er niet mee weg laten komen en doorgestuurd naar Hendriks Incasso.
  Zij hebben het voor elkaar gekregen binnen een maand dat klant alles heeft betaald! TOPPIE.

  Anke Petersen

  Basalt Advies

  Hendriks Incasso kan ik van harte aanbevelen. Waarom? Korte lijnen, supersnelle aanpak, no-nonsense mentaliteit, verstand van zaken. Ik zou zeggen, bel ze zelf en ga het ervaren!

  Gerald Schouten

  2 Next Level BV

  Onlangs na een positief gesprek met Hendriks Incasso in zee gegaan. En niet zonder resultaat. Hendriks Incasso heeft in 2 weken tijd meer betalingen ontvangen van onze dubieuze debiteuren dan wat ons service abonnement jaarlijks gaat kosten. Kan nu al uit dus! Bedankt Loyd en collega’s

  Rianne Voskuil

  Recura

  Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Hendriks incasso middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!

  Jermaine

  Ingenieursbureau Spreen

  Ik heb recent een vordering uit handen gegeven aan Hendriks Incasso. Deze vordering stond al enkele maanden open. Op vrijdag de stukken gemaild en de eerstvolgende maandag was de vordering betaald door mijn klant. Snelle actie, waarbij alle afspraken zorgvuldig zijn nagekomen en het dossier na enkele dagen was gesloten.

  Wim Spreen

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Sil van Veen

  Incassospecialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL