Verhuur


De verhuur groeit enorm

De verhuurbranche is enorm. Auto's, machines, (bouw)materiaal, sanitair, ruimtes/locaties en ga zo maar door. Bijna alles is tegenwoordig wel te huren. Er komt meer kijken bij de verhuur dan men vaak denkt. Neem als voorbeeld de verhuur van een auto. De verhuur zelf is één, maar de nasleep is twee. Denk bijvoorbeeld aan gereden schade of boetes.

Incasso 2.0 voor u als verhuurder

Incasso 2.0 slaat aan in de verhuurbranche. Wanneer wij uw dossier in handen hebben is er voor de debiteur geen ontkomen meer aan. Met benadering via verschillende kanalen in combinatie met onze zelf ontwikkelde technologieën weten wij snel tot resultaat te komen voor u. Wanneer uw debiteur zich namelijk vertoont op een van de gekoppelde mediums ontvangen wij een melding en wordt er een bericht verzonden met hierin een uitleg van de vordering en een iDEAL link om deze openstaande vordering te betalen.

Het incassotraject van A tot Z

Naast dat onze incassospecialisten alles uit de kast halen om de vordering in de minnelijke fase te incasseren, kunt u ook terecht bij onze juristen voor advies of vervolgstappen. Vergeet ook niet uw algemene voorwaarden te laten checken. Vermeld bijvoorbeeld eigendomsvoorbehoud en leg standaard afspraken duidelijk vast!

Laat uw huur niet onbetaald!

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Geco Verhuur

  Hendriks Incasso heeft het voor elkaar gekregen om vorderingen op debiteuren, die wij al hadden afgeschreven, toch te incasseren. Wij worden goed geïnformeerd over de voortgang van de dossiers. Iets waar het bij een eerder ingeschakeld incassobureau aan ontbrak… Wij zijn zeer tevreden!

  Ingrid van Doorn

  De Lugt Autoverhuur

  Zeer tevreden over de behaalde resultaten,
  ga zo door ..

  Marcello de Lugt

  123 Machineverhuur

  Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de app heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven… Read more “123 Machineverhuur”

  Bart Bosman

  Diks Autoverhuur

  Jong, gedreven en vastberaden resultaat te behalen. Toen ik hoorde dat jullie soms tegen het randje aan schuren (getuige YouTube en diverse artikelen op internet) was ik eigenlijk al om! De resultaten zijn tot op heden boven verwachting en het contact buitengewoon prettig.

  Elger van Dijk

  Barneveldse Kraanverhuur

  Soms vliegt de tijd en het geld door je handen. In één keer valt het op dat een debiteur niet betaald. Je stuur een aanmaning, je belt, je belt nog een keer debiteur is niet meer bereikbaar en dan ineens merk je dat de debiteur niet gaat betalen. De schrik van elke ondernemer. Gelukkig ken… Read more “Barneveldse Kraanverhuur”

  Daan Deij

  Ensing Car Rental

  Naast het feit dat Hendriks Incasso de incassozaken heel daadkrachtig oplost, behandelen zij ook voor mij juridische kwesties. Deze lossen zij op een zeer daadkrachtige wijze op. Ik kan hun dan ook zeer zeker aanraden!!!

  Joey Ensing

  InQar Direct

  Wij hebben al een aantal jaren bij meerdere incassobureaus / deurwaarderkantoren verschillende dossiers uitstaan. deze dossiers hebben geen tot zeer weinig bevredigende resultaten. Na het telefoontje van Hendriks Incasso te hebben gekregen met de melding dat Hendriks toch echt anders de zaken oppakt en afhandelt heb ik met zeer veel scepsis de afspraak bij gebrek… Read more “InQar Direct”

  Marwin Venema

  Mick Volendam Kraanverhuur

  Hendriks Incasso maakt waar wat zij zegt👍👍 Echte vakmannen!! Hebben ons erg goed en snel geholpen, waar wij dachten dat het niet meer zou lukken, hebben zij dit snel voor ons opgelost. Toppers👍👍

  René Tol

  Van der Horst aanhangwagens

  Dankzij de vastberaden- en gedrevenheid van Hendriks Incasso is niet of wanbetalen verleden tijd. op een correcte professionele manier nemen zij niet betalende debiteuren onder de hoede… en met succes.

  Eric Noorderijk

  Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur Zeist

  Sinds 2 maanden heeft Hendriks Incasso onze incassodossiers onder beheer. In deze korte tijd hebben zij laten zien zeer effectief te werk te gaan. Door de actieve manier van benaderen wordt er snel resultaat geboekt. Kortom, een fijne partner om samen mee te werken!

  Sven Kroon

  Nimatech BV

  Sinds ongeveer een jaar maakt Nimatech gebruik van Hendriks Incasso.. Dit tot onze volle tevredenheid. Zij gaan zeer voortvarend om met onze opdrachten. Zelfs oudere facturen waar andere incassobureaus het opgaven worden alsnog geïncasseerd. Mijn complimenten, wat ons betreft wordt dit een jarenlange samenwerking.

  Matthijs Nieuwenhuis

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Loyd Hendriks

  Eigenaar

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Omzet is pas omzet, als deze betaald is''
  nl_NLNL