Transport


Transport voor iedereen

Iedereen die wel eens iets besteld, zet een transportproces in gang. Of dit nou in het binnen- of buitenland is. Het logistieke proces brengt veel risico's met zich mee. Om risico's te voorkomen wordt er veel geïnvesteerd in ontwikkelingen om de klant nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Om deze investeringen te kunnen doen moet de cashflow goed blijven. Dit betekent dus dat facturen niet langer open moeten staan dan nodig is.

Ervaring in de transportbranche

Hendriks Incasso heeft jarenlange ervaring in de transportbranche en weet daarom wat er nodig is om uw klanten tot betalen te bewegen. Met kennis van de branche, gaan wij met uw dossiers aan de slag met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze. Net als u staan wij niet stil en blijven wij doorgaan met het doorvoeren van innovaties.

Incasso 2.0 voor de Transport

Wanneer uw niet-betalende klant online komt via zijn mobiel, krijgen wij hier een melding van. wij bellen de klant direct op, versturen de factuur in PDF toe via Whatsapp en sturen een iDEAL link mee zodat de betaling direct kan worden voldaan. Met onze werkwijze draait het allemaal om snel schakelen. Dit snelle schakelen levert een slagingspercentage van 90% op!

Laat uw facturen niet onbetaald

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Van Reenen Transport

  In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd… Lees meer “Van Reenen Transport”

  Pieter Hakkenberg

  AB Sneltransport BV

  Kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Doen wat ze beloven en de communicatie is van een zeer hoog niveau. Hebben in een korte periode een aantal zaken zeer adequaat opgelost. In één woord geweldig.

  Peter Bink

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Said Moesawi

  Incassospecialist

  Transport

  085 0640 220


  nl_NLNL