Incasso Groothandel

Groothandel


Internationale groothandels

Als groothandelaar bent u bekend met een groot aantal detailhandelaren in binnen- en/of buitenland. Iedere afnemer wil iets anders en u moet constant schakelen om iedereen tevreden te kunnen houden. Met uiterste zorgvuldigheid zorgt u voor een correcte levering van uw producten aan uw afnemers. Het enige wat u hier tegenover verwacht is de betaling.

Betaling van uw producten

Helaas gaat niet elke ondernemer hier even serieus mee om. Betalingen worden bewust uitgesteld en in sommige gevallen wordt er helemaal niets betaald. Dit terwijl u aan alle voorwaarden hebt voldaan. U probeert regelmatig in contact te treden en verstuurt verschillende herinneringen en aanmaningen. Helaas levert dit u helemaal niets op.

Incasso 2.0 voor groothandels

Met onze unieke werkwijze en branche-ervaring weten wij uw debiteuren te contacteren en te komen tot een oplossing. Voor zowel debiteuren in het binnenland als in het buitenland kunt u bij Hendriks Incasso terecht. Met gebruik van de nieuwste technologieën zorgen wij dat uw openstaande factuur wordt betaald.

  Laat ons uw openstaande vorderingen incasseren

  1 debiteur, meerdere gedupeerden

  Veel wanbetalers proberen eenzelfde truc uit te halen bij verschillende groothandels. Zo komt het vaak voor dat bij Groothandel A een openstaande factuur ligt die bij Groothandel B ook ligt, met dezelfde debiteur. Hierdoor is er een grote kans aanwezig dat wij reeds bekend zijn met uw debiteur en wij hierdoor nóg sneller tot een oplossing kunnen komen.

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Taste of USA

  Voor het weekend openstaande facturen gestuurd, na het weekend zijn de facturen betaald. Helemaal top! Snelle communicatie en actie. Daar houden wij van!

  Boomkwekerijen C. van Diepen B.V.

  Onze ervaring met andere incasso’s was altijd teleurstellend omdat blijkbaar geen enkele in staat was wanbetalers uit moeilijke landen aan te pakken.
  Hendriks incasso paste toe wat gevraagd werd, perfect geholpen en binnen 2 weken afgewerkt.
  Hendriks geeft back-up in internationaal ondernemerschap.

  Trendhout

  Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die wel eens te maken heeft met klanten die niet willen betalen. Zaken die al jaren lopen lossen zij binnen een paar maanden op. Ik denk dat we amper 10 minuten samen gesproken hebben. Daarna zijn zij direct aan de slag gegaan en binnen een maand al prachtige… Read more “Trendhout”

  Maarten de Weerd

  Nemaco Bouwmachines B.V.

  Verschillende deurwaarder kantoren geprobeerd en in de arm genomen. Voor ons bedrijf staat Hendriks Incasso met zeer grote stip bovenaan. Hebben inmiddels veel zaken met een goed gevolg afgewerkt voor ons

  Wim Ligtenberg

  Wacker Neuson BV

  De afgelopen maanden heeft Hendriks Incasso diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Hendriks Incasso binnen een week wél resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

  Marcel Stam

  Dayseaday

  Weer een dossier volledig betaald…klasse !

  Marten Schraal

  Van Lint B.V.

  Vrijdagmorgen gegevens aangeleverd en vrijdagmiddag al geincasseerd.
  “PURE KLASSE” noemen we dit.
  Een felicitatie waard en bedankt voor deze service!

  Ton

  Pure & Organic

  Sinds korte tijd klant bij Hendriks incasso en zeker niet teleurgesteld. Ze gaan zeer adequaat te werk en verstaan hun vak met goede resultaten. Heel fijn om klant te mogen zijn bij Hendriks Incasso.

  Anouk Kef

  Handelsonderneming Vellema

  Ben zeer tevreden over jullie werk. Tot nu toe 100%van de vorderingen door jullie binnen gehaald

  Frans Vellema

  Probin Telder bouw en industrie BV

  Inmiddels al even klant bij Hendriks incasso en erg tevreden over de behandeling van de dossiers die aangeleverd zijn. Eigenaar Loyd Hendriks is erg gedreven, weet precies wat hij wil en zorgt dat de vordering in de minnelijke fase binnen komt. Tot nu toe nog geen enkel dossier gehad die via het gerecht afgedwongen moest… Read more “Probin Telder bouw en industrie BV”

  Ralph Kanis

  Envy Pronto Moda

  Wij zijn super enthousiast! Echt aan te raden

  Ital Trade BV

  Onze ervaring is dat Hendriks zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.

  Danielle Brus

  Crusta B.V.

  Top inzet, vriendelijk, doortastend, partner die ervoor gaat!

  Arie Zuurmond
  Crusta B.V.

  Anheuser-Busch InBev

  Hendriks Incasso is voor ons een zeer geschikte partner gebleken. Geen uitdaging gaat hun te ver! Hoe ze t doen, doen ze t maar zij incasseren wat andere bureaus niet gelukt is. Heel voorzichtig en sceptisch zijn wij met deze samenwerking begonnen maar inmiddels wat succesverhalen verder. Hendriks Incasso begrijpt onze wensen precies en bijten… Read more “Anheuser-Busch InBev”

  Danielle Busink

  Smashbox

  Zeer tevreden over Hendriks Incasso. Alle klanten die wij hebben overgedragen betalen vrijwel direct nadat Hendriks incasso deze heeft benaderd. Professioneel bedrijf.

  Joni Scheij

  Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

  Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Read more “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

  Turquoise by Daan B.V.

  We hebben Hendriks Incasso eind vorig jaar leren kennen. Hij vertelde ons over zijn aanpak waarbij alle mogelijke kanalen ( social media, whatsapp etc) worden ingezet om een debiteur te doen overgaan tot betalen. Zij wisten ons te overtuigen en we besloten een samenwerking aan te gaan. Een aantal succesverhalen verder kunnen we zeker stellen… Read more “Turquoise by Daan B.V.”

  Yasmina Chams

  HKliving

  Wij werken prettig samen met Hendriks. Ze communiceren duidelijk en snel. Hun aanpak leidt tot goede resultaten voor ons.

  Sander Klaver

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Pieter de Boer

  Incassospecialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL