Incasso Fitnesscentra

Fitnesscentra


Fitness voor iedereen

Sporten is gezond voor lichaam en geest en er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende sportscholen. Bij sommigen heb je persoonlijke begeleiding, bij sommigen heb je groepslessen en weer bij anderen profiteer je van extra's zoals een sauna. Er wordt vaak een abonnement afgesloten welke maandelijks of jaarlijks opzegbaar is. De leden kunnen hierdoor sporten bij uw sportschool.

Betalingen aan sportscholen

Bij het aangaan van een sportabonnement worden er ook afspraken gemaakt over de betaling. Maandelijks, jaarlijks of anders. Afhankelijk van het abonnement dat wordt aangegaan worden kosten in rekening gebracht. Niet altijd worden deze kosten ook betaald. Dit terwijl de abonnementshouder wel blijft sporten. Het stopzetten van het abonnement is een optie maar dit kan ook betekenen dat uw klant overstapt naar een andere sportschool in de omgeving. U verstuurt dus enkele herinneringen en aanmaningen en de abonnementshouder kan door blijven sporten. U gaat er tenslotte van uit dat uw klant gewoon zal betalen. Helaas gebeurt dit in de werkelijkheid niet altijd.

Incasso voor uw sportschool

Wij begrijpen bij Hendriks Incasso heel goed dat het lastig is om een lijn te trekken. Moet ik de klant nog door laten sporten in goed vertrouwen dat hij gaat betalen of moet ik de samenwerking stopzetten totdat de betaling is ontvangen? Bij Hendriks Incasso nemen wij de twijfel graag voor u weg. Met onze unieke incasso 2.0 werkwijze zullen wij de incassoprocedure opstarten en in contact treden met de abonnementshouder op alle mogelijke manieren. Samen met u bespreken wij vooraf wat de te nemen stappen zijn zodat u ook op de hoogte bent van onze aanpak. Daarnaast kunt u 24/7 in ons klantenportaal terecht om de stand van het dossier in te zien.

  Incasso is onze sport

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Kick-Off Gym

  ’Wij hadden in de loop der jaren enkele facturen afgeboekt en de hoop opgegeven dat wij deze nog zouden binnenkrijgen. Deze waren al in behandeling geweest bij twee andere gerenommeerde incasso bedrijven maar zonder positief resultaat. Hendriks heeft deze overgenomen en de betaling binnengekregen. Onze ervaring: ‘Goede en snelle communicatie’, ‘Laten zich niet afschepen met… Read more “Kick-Off Gym”

  Willem Nijkamp

  GYM INN sportcentrum

  Zeer tevreden over de diensten van Hendriks Incasso. Hun moderne aanpak is ook positief terug te zien in de opgeleverde resultaten. Tot nu een erg tevreden klant bij Hendriks en reken op een mooie samenwerking verder in de toekomst.

  Anil Ghiraw

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Michel Hendriks

  Incassospecialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL