Energie


Energie voor iedereen

Elektriciteit, gas, energie en stroom zijn voorzieningen die iedereen nodig heeft, het liefst zo goedkoop mogelijk. Duurzame energie staat hierbij dan tegenwoordig ook hoog in het vaandel. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van zonnepanelen en ook wordt er steeds meer gelet op de verschillende energielabels. Echter brengen al deze innovaties ook kosten met zich mee waar men geen rekening mee houdt.

Na het gebruiken van verschillende energievergelijkers wordt er een contract aangegaan met de beste leverancier. Hierbij wordt een contract afgesloten met maandelijkse betalingsafspraken, vaak gevolgd met een eindafrekening. Helaas houdt niet iedereen zich aan deze gemaakte afspraken waardoor facturen onbetaald blijven.

Onbetaalde energie

Bij het aangaan van het contract met de energieleverancier gaat de afnemer akkoord met de vermelde betalingscondities. Helaas worden deze niet altijd naar behoren nageleefd en blijven facturen onbetaald liggen. Er worden verschillende herinneringen en aanmaningen verstuurd om deze nota's betaald te krijgen maar dit zorgt lang niet altijd voor het gewenste effect. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen!

Incasso energie

Wanneer u alle stappen heeft doorlopen om de factuur betaald te krijgen en dit niet is gelukt, komen wij in beeld. Wij nemen het gehele traject voor u uit handen zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. De debiteur ontkomt er bij ons niet aan. Door onze, zelf ontwikkelde, programma’s hebben wij in no time de benodigde gegevens om de debiteur te contacteren. Dit doen wij niet alleen per post of per mail. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën zoals WhatsApp, Snapchat en Facebook. Met onze Incasso 2.0 werkwijze gaan wij met volle energie met uw dossiers aan de slag om deze zo snel mogelijk betaald te krijgen.

  Stop geen onnodige energie in uw openstaande facturen

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Telforce

  Hendriks Incasso heeft onze belangen goed behartigd. Hij heeft vasthoudend achter de debiteur aangezeten en bij onderhandeling het hoogste rendement behaald. Je kunt met Loyd telefonisch altijd snel schakelen wat natuurlijk ook handig is. Kortom, een productieve samenwerking en de openstaande posten zijn voor ons binnengehaald!

  Dennis Spaan

  2 Next Level BV

  Onlangs na een positief gesprek met Hendriks Incasso in zee gegaan. En niet zonder resultaat. Hendriks Incasso heeft in 2 weken tijd meer betalingen ontvangen van onze dubieuze debiteuren dan wat ons service abonnement jaarlijks gaat kosten. Kan nu al uit dus! Bedankt Loyd en collega’s

  Rianne Voskuil

  Defez

  Adequaat, Netjes, Gepassioneerd en doeltreffend

  Mark

  Administratiekantoor NZR

  Na een lange zoektocht eindelijk een goed incassobureau gevonden welke waarmaakt wat ze beloven. Duidelijke communicatie en een zeer doortastende werkwijze met goede resultaten.

  Rianne Verrijp

  Mick Volendam Kraanverhuur

  Hendriks Incasso maakt waar wat zij zegt👍👍 Echte vakmannen!! Hebben ons erg goed en snel geholpen, waar wij dachten dat het niet meer zou lukken, hebben zij dit snel voor ons opgelost. Toppers👍👍

  René Tol

  Ital Trade BV

  Onze ervaring is dat Hendriks zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.

  Danielle Brus

  123 Machineverhuur

  Een echte aanrader als je een financieel conflict hebt! Ze gaan heel hard aan het werk om je geld te incasseren. Telefonisch en via de app heel goed bereikbaar en snel antwoord terug. Komen met goede voorstellen. Al met al hebben zij een openstaande factuur kunnen incasseren die bij een ander incasso bureau is blijven… Read more “123 Machineverhuur”

  Bart Bosman

  Trendhout

  Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die wel eens te maken heeft met klanten die niet willen betalen. Zaken die al jaren lopen lossen zij binnen een paar maanden op. Ik denk dat we amper 10 minuten samen gesproken hebben. Daarna zijn zij direct aan de slag gegaan en binnen een maand al prachtige… Read more “Trendhout”

  Maarten de Weerd

  ABP Reclame

  Klant wilde maar niet betalen, verschillende keren gemaild en paar gebeld waarbij de telefoon erop gegooid werd. Bedrag was niet enorm hoog, maar ik wilde het bedrijf er niet mee weg laten komen en doorgestuurd naar Hendriks Incasso.
  Zij hebben het voor elkaar gekregen binnen een maand dat klant alles heeft betaald! TOPPIE.

  Anke Petersen

  De Lugt Autoverhuur

  Zeer tevreden over de behaalde resultaten,
  ga zo door ..

  Marcello de Lugt

  Van der Horst aanhangwagens

  Dankzij de vastberaden- en gedrevenheid van Hendriks Incasso is niet of wanbetalen verleden tijd. op een correcte professionele manier nemen zij niet betalende debiteuren onder de hoede… en met succes.

  Eric Noorderijk

  Crusta B.V.

  Top inzet, vriendelijk, doortastend, partner die ervoor gaat!

  Arie Zuurmond
  Crusta B.V.

  Basalt Advies

  Hendriks Incasso kan ik van harte aanbevelen. Waarom? Korte lijnen, supersnelle aanpak, no-nonsense mentaliteit, verstand van zaken. Ik zou zeggen, bel ze zelf en ga het ervaren!

  Gerald Schouten

  Anheuser-Busch InBev

  Hendriks Incasso is voor ons een zeer geschikte partner gebleken. Geen uitdaging gaat hun te ver! Hoe ze t doen, doen ze t maar zij incasseren wat andere bureaus niet gelukt is. Heel voorzichtig en sceptisch zijn wij met deze samenwerking begonnen maar inmiddels wat succesverhalen verder. Hendriks Incasso begrijpt onze wensen precies en bijten… Read more “Anheuser-Busch InBev”

  Danielle Busink

  Van Reenen Transport

  In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd… Read more “Van Reenen Transport”

  Pieter Hakkenberg

  Recura

  Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Hendriks incasso middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!

  Jermaine

  Hadek

  Een goede partner, die met respect voor de situatie altijd tot een oplossing komt.

  Pascal Papendorp

  Autoservice Dick van de Belt

  Gelukkig hebben we er niet veel mee te maken, mensen die de rekening niet betalen. Nu hadden we er een paar en die heb ik uit handen moeten geven aan Hendriks Incasso. Voor mij een nieuwe partij, na een goed contact moment onder het genot van een bak koffie, heb ik het hen toevertrouwd. Het… Read more “Autoservice Dick van de Belt”

  Karel van den Belt

  Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur Zeist

  Sinds 2 maanden heeft Hendriks Incasso onze incassodossiers onder beheer. In deze korte tijd hebben zij laten zien zeer effectief te werk te gaan. Door de actieve manier van benaderen wordt er snel resultaat geboekt. Kortom, een fijne partner om samen mee te werken!

  Sven Kroon

  Autobedrijf Vejon

  We zijn al bijna een jaar bezig met Hendriks Incasso en met succes. Twee vorderingen hebben we aan Loyd gegeven en beide heeft hij opgepakt en de betaling voor elkaar gekregen. Wij blijven klant!

  Kick-Off Gym

  ’Wij hadden in de loop der jaren enkele facturen afgeboekt en de hoop opgegeven dat wij deze nog zouden binnenkrijgen. Deze waren al in behandeling geweest bij twee andere gerenommeerde incasso bedrijven maar zonder positief resultaat. Hendriks heeft deze overgenomen en de betaling binnengekregen. Onze ervaring: ‘Goede en snelle communicatie’, ‘Laten zich niet afschepen met… Read more “Kick-Off Gym”

  Willem Nijkamp

  Budgetdak.nl

  Prima & directe service en afwikkeling.

  Gramsbergen Erik

  GYM INN sportcentrum

  Zeer tevreden over de diensten van Hendriks Incasso. Hun moderne aanpak is ook positief terug te zien in de opgeleverde resultaten. Tot nu een erg tevreden klant bij Hendriks en reken op een mooie samenwerking verder in de toekomst.

  Anil Ghiraw

  Dealer Totaal Concept B.V.

  Dit is een bedrijf wat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

  Edwin te Winkel

  HKliving

  Wij werken prettig samen met Hendriks. Ze communiceren duidelijk en snel. Hun aanpak leidt tot goede resultaten voor ons.

  Sander Klaver

  Auto Excellent

  Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren met jullie eerste overwinning voor ons wat betreft het binnenhalen van een openstaande vordering die inmiddels al bij een ander incassobureau was neergelegd en uiteindelijk afgeboekt was. Dit geeft meteen vertrouwen in de toekomst wat betreft onze samenwerking met jullie.

  Hetty

  van Manen Automotive & Autodeuken.nl

  Sinds kort zijn wij overgestapt op de diensten van Hendriks Incasso. Kort samengevat snel, correct en doeltreffend.

  R. van Manen

  Boomkwekerijen C. van Diepen B.V.

  Onze ervaring met andere incasso’s was altijd teleurstellend omdat blijkbaar geen enkele in staat was wanbetalers uit moeilijke landen aan te pakken.
  Hendriks incasso paste toe wat gevraagd werd, perfect geholpen en binnen 2 weken afgewerkt.
  Hendriks geeft back-up in internationaal ondernemerschap.

  Autoglas de Veluwe

  Kleinere MKB bedrijven hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf een debiteuren afdeling in te richten. Hendriks Incasso neemt het gehele debiteurenbeheer op respectvolle wijze onder de loep. Waar nodig ontzorgt Hendriks Incasso en neemt taken over. Ik ben van mening dat een ondernemer zich moet kunnen richten op sales en het dagelijkse werk en… Read more “Autoglas de Veluwe”

  Engelbert Groothuis

  Pedicurepraktijk Voeten in Shape

  Ik ben super goed geholpen door Hendriks Incasso. Woensdag alle gegevens per e-mail gestuurd en 2 dagen later kreeg ik alsnog mijn geld waarvan ik dacht dat ik het niet meer zou ontvangen. Ik beveel ze aan bij elk bedrijf. Heel erg bedankt voor al jullie hulp.

  Lynn

  Glasservice van Essen BV

  Correcte en vlotte incasso, binnen paar dagen geregeld voor een hele acceptabele prijs. Wij hopen vanaf nu meer zaken via hun af te handelen.

  Adrian van Essen

  Dierenkliniek Jol

  Als praktiserend eigenaar van een Dierenkliniek kwam de kennismaking met Hendriks Incasso exact op het juiste moment. Enige consternatie is ontstaan binnen de Diergeneeskundige wereld na de bekendmaking dat het bedrijf Infomedics na 01-01-2018 zou stoppen met de factoring binnen onze beroepsgroep. Ongekend vlotte professionele aanpak. In korte tijd meerdere incasseringen en betalingsafspraken. Zeker aan… Read more “Dierenkliniek Jol”

  birgit caminada

  InQar Direct

  Wij hebben al een aantal jaren bij meerdere incassobureaus / deurwaarderkantoren verschillende dossiers uitstaan. deze dossiers hebben geen tot zeer weinig bevredigende resultaten. Na het telefoontje van Hendriks Incasso te hebben gekregen met de melding dat Hendriks toch echt anders de zaken oppakt en afhandelt heb ik met zeer veel scepsis de afspraak bij gebrek… Read more “InQar Direct”

  Marwin Venema

  Barneveldse Kraanverhuur

  Soms vliegt de tijd en het geld door je handen. In één keer valt het op dat een debiteur niet betaald. Je stuur een aanmaning, je belt, je belt nog een keer debiteur is niet meer bereikbaar en dan ineens merk je dat de debiteur niet gaat betalen. De schrik van elke ondernemer. Gelukkig ken… Read more “Barneveldse Kraanverhuur”

  Daan Deij

  Handelsonderneming Vellema

  Ben zeer tevreden over jullie werk. Tot nu toe 100%van de vorderingen door jullie binnen gehaald

  Frans Vellema

  Pure & Organic

  Sinds korte tijd klant bij Hendriks incasso en zeker niet teleurgesteld. Ze gaan zeer adequaat te werk en verstaan hun vak met goede resultaten. Heel fijn om klant te mogen zijn bij Hendriks Incasso.

  Anouk Kef

  Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

  Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Read more “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

  Van Lint B.V.

  Vrijdagmorgen gegevens aangeleverd en vrijdagmiddag al geincasseerd.
  “PURE KLASSE” noemen we dit.
  Een felicitatie waard en bedankt voor deze service!

  Ton

  Turquoise by Daan B.V.

  We hebben Hendriks Incasso eind vorig jaar leren kennen. Hij vertelde ons over zijn aanpak waarbij alle mogelijke kanalen ( social media, whatsapp etc) worden ingezet om een debiteur te doen overgaan tot betalen. Zij wisten ons te overtuigen en we besloten een samenwerking aan te gaan. Een aantal succesverhalen verder kunnen we zeker stellen… Read more “Turquoise by Daan B.V.”

  Yasmina Chams

  Nemaco Bouwmachines B.V.

  Verschillende deurwaarder kantoren geprobeerd en in de arm genomen. Voor ons bedrijf staat Hendriks Incasso met zeer grote stip bovenaan. Hebben inmiddels veel zaken met een goed gevolg afgewerkt voor ons

  Wim Ligtenberg

  Wacker Neuson BV

  De afgelopen maanden heeft Hendriks Incasso diverse incasso zaken van ons in behandeling genomen. Tot op heden zijn alle zaken naar tevredenheid afgerond. Daar waar andere bureaus niet tot een resultaat kwamen, weet Hendriks Incasso binnen een week wél resultaat te boeken! Met dit bureau kun je zaken doen!

  Marcel Stam

  Geco Verhuur

  Hendriks Incasso heeft het voor elkaar gekregen om vorderingen op debiteuren, die wij al hadden afgeschreven, toch te incasseren. Wij worden goed geïnformeerd over de voortgang van de dossiers. Iets waar het bij een eerder ingeschakeld incassobureau aan ontbrak… Wij zijn zeer tevreden!

  Ingrid van Doorn

  Diks Autoverhuur

  Jong, gedreven en vastberaden resultaat te behalen. Toen ik hoorde dat jullie soms tegen het randje aan schuren (getuige YouTube en diverse artikelen op internet) was ik eigenlijk al om! De resultaten zijn tot op heden boven verwachting en het contact buitengewoon prettig.

  Elger van Dijk

  Axxent Groep B.V.

  Ieder dossier verschilt, en vraagt om een andere aanpak. Dit voelt Hendriks Incasso goed aan. Hendriks incasso is voor ons een professionele club, afspraak=afspraak.

  Cees Noorderijk

  Smashbox

  Zeer tevreden over Hendriks Incasso. Alle klanten die wij hebben overgedragen betalen vrijwel direct nadat Hendriks incasso deze heeft benaderd. Professioneel bedrijf.

  Joni Scheij

  Dayseaday

  Weer een dossier volledig betaald…klasse !

  Marten Schraal

  Maarten van Rijn

  Begin dit jaar hebben wij Hendriks Incasso leren kennen met betrekking tot onze openstaande facturen. Zij vertelde over hun nieuwe werkwijze en hierdoor raakten wij geïnteresseerd en gaven wij hun een kans om onze dossiers op te lossen. Nu wij een aantal maanden met Hendriks Incasso te werken kan ik aangeven dat zij duidelijk, concreet… Read more “Maarten van Rijn”

  Maarten van Rijn

  Taste of USA

  Voor het weekend openstaande facturen gestuurd, na het weekend zijn de facturen betaald. Helemaal top! Snelle communicatie en actie. Daar houden wij van!

  Probin Telder bouw en industrie BV

  Inmiddels al even klant bij Hendriks incasso en erg tevreden over de behandeling van de dossiers die aangeleverd zijn. Eigenaar Loyd Hendriks is erg gedreven, weet precies wat hij wil en zorgt dat de vordering in de minnelijke fase binnen komt. Tot nu toe nog geen enkel dossier gehad die via het gerecht afgedwongen moest… Read more “Probin Telder bouw en industrie BV”

  Ralph Kanis

  Nimatech BV

  Sinds ongeveer een jaar maakt Nimatech gebruik van Hendriks Incasso.. Dit tot onze volle tevredenheid. Zij gaan zeer voortvarend om met onze opdrachten. Zelfs oudere facturen waar andere incassobureaus het opgaven worden alsnog geïncasseerd. Mijn complimenten, wat ons betreft wordt dit een jarenlange samenwerking.

  Matthijs Nieuwenhuis

  Kitvoegen.nl

  Vanaf het eerste contact bovenop de wanbetalers gesprongen en met een goede strategie gezorgd dat wij onze welverdiende centen binnen 14 dagen op onze rekening hadden staan. Top bedrijf en zeker een aanrader!!

  Johan Slui

  Envy Pronto Moda

  Wij zijn super enthousiast! Echt aan te raden

  Ensing Car Rental

  Naast het feit dat Hendriks Incasso de incassozaken heel daadkrachtig oplost, behandelen zij ook voor mij juridische kwesties. Deze lossen zij op een zeer daadkrachtige wijze op. Ik kan hun dan ook zeer zeker aanraden!!!

  Joey Ensing

  Ingenieursbureau Spreen

  Ik heb recent een vordering uit handen gegeven aan Hendriks Incasso. Deze vordering stond al enkele maanden open. Op vrijdag de stukken gemaild en de eerstvolgende maandag was de vordering betaald door mijn klant. Snelle actie, waarbij alle afspraken zorgvuldig zijn nagekomen en het dossier na enkele dagen was gesloten.

  Wim Spreen

  AB Sneltransport BV

  Kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Doen wat ze beloven en de communicatie is van een zeer hoog niveau. Hebben in een korte periode een aantal zaken zeer adequaat opgelost. In één woord geweldig.

  Peter Bink

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Roy Hendriks

  Commercieel Directeur

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  nl_NLNL