Incasso Dierenartsen

Dierenartsen


Dierengeneeskunde

De dierengeneeskunde bestaat uit een wereld vol van experts. Dagelijks komen er bezorgde mensen langs met hun (huis)dier. U doet uw uiterste best om de eigenaar en het dier gerust te stellen en probeert, indien mogelijk, gelijk een oplossing te brengen. Na de behandeling(en) gaat de eigenaar weer naar huis en wordt er een factuur verstuurd voor de geleverde dienst. Ondanks de goede zorg die u heeft gegeven, wordt er niet altijd voor betaald.

Openstaande facturen bij dierenartsen

Helaas hebben dierenartsen, net als iedere andere ondernemer, te maken wet wanbetaling. Soms wordt een factuur vergeten, maar soms gebeurt dit ook bewust. Hendriks Incasso ondersteunt veel dierenartsen om dit te voorkomen. Door onze branche-ervaring weten wij als geen ander hoe wij om moeten gaan met uw debiteuren en hoe wij moeten schakelen wanneer dit nodig is.

Incasso 2.0 voor dierenartsen

Onze unieke incasso 2.0 werkwijze sluit goed aan op de branche-ervaring die wij hebben opgedaan. Met gebruik van de nieuwste technologieën komen wij via verschillende kanalen in contact met uw debiteur en gaan wij het gesprek aan. Met verschillende technieken bewegen wij uw debiteur tot betalen zodat u uw welverdiende geld kunt ontvangen.

  Zorg goed voor uw openstaande facturen

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Dierenkliniek Jol

  Als praktiserend eigenaar van een Dierenkliniek kwam de kennismaking met Hendriks Incasso exact op het juiste moment. Enige consternatie is ontstaan binnen de Diergeneeskundige wereld na de bekendmaking dat het bedrijf Infomedics na 01-01-2018 zou stoppen met de factoring binnen onze beroepsgroep. Ongekend vlotte professionele aanpak. In korte tijd meerdere incasseringen en betalingsafspraken. Zeker aan… Read more “Dierenkliniek Jol”

  birgit caminada

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Esther Klaassen

  Incassospecialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Omzet is pas omzet, als deze betaald is''
  nl_NLNL