Bouw


Vertrouwen in de bouwwereld

De bouwindustrie is een branche waar veel wordt gewerkt met vertrouwen. Helaas bent u als ondernemer vaak de dupe van dit goede vertrouwen. De opdracht wordt uitgevoerd, de factuur verstuurd, maar betaling blijft uit. Verschillende herinneringen en aanmaningen volgen maar nog steeds geen resultaat. Dit terwijl de opdracht al is uitgevoerd.

Openstaande facturen

Openstaande facturen gaan in de loop van tijd geld kosten. Het is dus enorm belangrijk om uw DSO (Days Sales Outstanding) zo laag mogelijk te houden. U bent tenslotte geen bank. Daarnaast kunt u de tijd die u er in steekt beter besteden aan het verkrijgen van nieuwe opdrachten. Besteed daarom ook niet té veel tijd en geld aan het verkrijgen van de betaling, maar besteed dit tijdig uit.

Incasso 2.0 voor bouwbedrijven

Met onze unieke incasso 2.0 werkwijze kunnen wij u hierbij ondersteunen. Wij zijn bekend met de bouwbranche en weten hoe wij moeten schakelen om uw klanten tot betaling te bewegen. Met ons klantenportaal kunt u ook te allen tijde inzien wat de huidige status van het dossier is. Uiteraard houden wij ook rekening met uw klantenrelatie.

Bouw aan een gezonde cash-flow

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Hadek

  Een goede partner, die met respect voor de situatie altijd tot een oplossing komt.

  Pascal Papendorp

  Kitvoegen.nl

  Vanaf het eerste contact bovenop de wanbetalers gesprongen en met een goede strategie gezorgd dat wij onze welverdiende centen binnen 14 dagen op onze rekening hadden staan. Top bedrijf en zeker een aanrader!!

  Johan Slui

  Maarten van Rijn

  Begin dit jaar hebben wij Hendriks Incasso leren kennen met betrekking tot onze openstaande facturen. Zij vertelde over hun nieuwe werkwijze en hierdoor raakten wij geïnteresseerd en gaven wij hun een kans om onze dossiers op te lossen. Nu wij een aantal maanden met Hendriks Incasso te werken kan ik aangeven dat zij duidelijk, concreet… Read more “Maarten van Rijn”

  Maarten van Rijn

  Budgetdak.nl

  Prima & directe service en afwikkeling.

  Gramsbergen Erik

  Glasservice van Essen BV

  Correcte en vlotte incasso, binnen paar dagen geregeld voor een hele acceptabele prijs. Wij hopen vanaf nu meer zaken via hun af te handelen.

  Adrian van Essen

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Esther Klaassen

  Incassospecialist

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Als de kans niet aanklopt, bouw een deur''
  nl_NLNL