Incasso Automotive

Automotive


Automotive de grootste economische sector

Met de term automotive wordt de markt aangeduid rondom het ontwerp, de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van auto's en andere motorvoertuigen. Naar omzet is de automotive industrie één van de grootste economische sectoren. Omzet is echter pas omzet, als deze betaald is.

Openstaande facturen in de automotive

Ook ondernemers in de automotive branche kampen met (te) lang openstaande facturen. Betalingen worden "vergeten" en u bent veel tijd en energie kwijt aan het alsnog verkrijgen van het geld waar u recht op hebt. Uw dienst is afgerond en de betaling dient gewoon te worden verricht.

Incasso 2.0

Om uw betaling alsnog te verkrijgen hebben wij de unieke werkwijze Incasso 2.0 ontwikkeld. Met gebruik van onder andere WhatsApp, Facebook, Telegram en LinkedIn, weten wij de debiteur op een persoonlijke wijze te benaderen. Daarbij zijn ze ook sneller geneigd om te reageren op een WhatsApp bericht dan op een brief de per post is ontvangen. Een combinatie van verschillende mediums, onze kennis, en de groeiende technologie zorgt voor een oplossingspercentage van 90%!

Laat uw werk niet onbetaald

   

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Dealer Totaal Concept B.V.

  Dit is een bedrijf wat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

  Edwin te Winkel

  Auto Excellent

  Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren met jullie eerste overwinning voor ons wat betreft het binnenhalen van een openstaande vordering die inmiddels al bij een ander incassobureau was neergelegd en uiteindelijk afgeboekt was. Dit geeft meteen vertrouwen in de toekomst wat betreft onze samenwerking met jullie.

  Hetty

  Autobedrijf Vejon

  We zijn al bijna een jaar bezig met Hendriks Incasso en met succes. Twee vorderingen hebben we aan Loyd gegeven en beide heeft hij opgepakt en de betaling voor elkaar gekregen. Wij blijven klant!

  van Manen Automotive & Autodeuken.nl

  Sinds kort zijn wij overgestapt op de diensten van Hendriks Incasso. Kort samengevat snel, correct en doeltreffend.

  R. van Manen

  Autoservice Dick van de Belt

  Gelukkig hebben we er niet veel mee te maken, mensen die de rekening niet betalen. Nu hadden we er een paar en die heb ik uit handen moeten geven aan Hendriks Incasso. Voor mij een nieuwe partij, na een goed contact moment onder het genot van een bak koffie, heb ik het hen toevertrouwd. Het… Read more “Autoservice Dick van de Belt”

  Karel van den Belt

  Autoglas de Veluwe

  Kleinere MKB bedrijven hebben vaak niet de mogelijkheid om zelf een debiteuren afdeling in te richten. Hendriks Incasso neemt het gehele debiteurenbeheer op respectvolle wijze onder de loep. Waar nodig ontzorgt Hendriks Incasso en neemt taken over. Ik ben van mening dat een ondernemer zich moet kunnen richten op sales en het dagelijkse werk en… Read more “Autoglas de Veluwe”

  Engelbert Groothuis

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Loyd Hendriks

  Eigenaar

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Omzet is pas omzet, als deze betaald is''
  nl_NLNL