AGF


AGF

De AGF sector van Nederland heeft wereldwijde bekendheid. De in- en uitvoer in ons land van aardappelen, fruit en groenten gaan langs veel wereldwijde schakels. Kweken, telen, transport, verwerken, verkopen en facturatie. Hierbij dient er ook rekening te worden gehouden met duurzaam ondernemen en wordt het milieu ook hoog in het vaandel gehouden. Helaas wordt de laatste stap in de schakel nog wel eens vergeten en zijn er in de AGF branche een hoop openstaande facturen die onbetaald blijven liggen.

Incasso 2.0

Bij Hendriks Incasso hebben wij onze eigen unieke werkwijze ontwikkeld om ook uw onbetaalde facturen betaald te krijgen. Dit noemen wij Incasso 2.0. Via verschillende kanalen zullen wij uw debiteur benaderen om de dialoog aan te gaan en te komen tot een oplossing. Al onze incassospecialisten beschikken over de benodigde juridische kennis om uw debiteur te bewegen tot betaling.

Het incassotraject van A tot Z

Bij Hendriks Incasso kunnen wij het gehele traject voor u uit handen nemen. Dit begint, indien u dit wenst, bij het versturen van een aanmaning. Hierbij krijgt uw debiteur nog eenmaal de gelegenheid om uw factuur te betalen zonder bijkomende kosten. Mocht de betaling niet plaats vinden binnen het gestelde termijn, dan gaat het dossier ter incasso en komen er incassokosten bij. Benieuwd naar het bedrag aan incassokosten? Deze kunt u berekenen met onze incassocalculator. Daarna zal een van onze incassospecialisten uw dossier in behandeling nemen en proberen het bedrag te incasseren binnen de minnelijke incassofase. Helaas zijn er ook debiteuren die weigeren om een oplossing aan te gaan met ons. In dat geval komt een van onze juristen in beeld om u te verzien van juridisch advies en u te adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen. Wordt het dossier juridisch beslecht? Dan staat een van de juristen u bij om te procederen voor de rechter.

Start nu met incasseren

  Waarom anderen al gebruik maken van Incasso 2.0

  • Unieke werkwijze
  • Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • 24/7 online inzage
  • Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
  • Snel resultaat
  • Dezelfde dag nog actie!

  Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF

  Een aantal maanden terug hadden we een kennismaking met Hendriks Incasso. We hadden gesproken met Roy Hendriks die ons heeft aangegeven dat hij een andere werkwijze hanteert dan die wij gewend waren. Hij gaf aan dat hij ons zal overtuigen van de expertise van Hendriks Incasso en wij hebben besloten om Hendriks Incasso de kans… Read more “Ibrahim Vleescentrum & Groothandel in AGF”

  Online vordering indienen

  1 Uw gegevens
  2 Gegevens debiteur
  3 Factuurgegevens
  4 Overige aanvullende informatie
  • Vul hieronder uw eigen gegevens in

  Roy Hendriks

  Commercieel Directeur

  Hendriks Incasso

  085 0640 220


  ‘‘Omzet is pas omzet, als deze betaald is''
  nl_NLNL